Daglig erhvervs rengøring
Sætter jeres virksomhed pris på rene omgivelser? Og vil I ikke gå på kompromis med kvaliteten? Så er MS Gruppen det rigtige valg for jer. For alle typer af virksomheder er det vigtigt, at omgivelserne fremstår rene og pæne. Det skaber et godt arbejdsmiljø og sender et godt signal.

MS Gruppen tilbyder daglig rengøring, og alle i øvrigt beslægtede rengøringsydelser til virksomheder. Vi varetager rengøringsopgaver i både erhvervs- og håndværkermæssig øjemed i Nord-, Midt- og Vestsjælland og i Storkøbenhavn. Samarbejde, stabilitet og effektivitet er nøgleordene, når vi udfører vores arbejde, og vi gør en dyd ud af at holde vores ord. Kort sagt: Vi er leveringsdygtige i professionel daglig rengøring.

Et skinnende resultat
Hos MS Gruppen lægger vi vægt på at skabe en tillid og et samarbejde mellem jer som kunde og os som jeres professionelle rengøringsleverandør. Som kunde hos os er I sikret en solid rengøringsplan, som bliver til i samarbejde med jer, således at vi er enige om, hvilke opgaver der skal løses og forholdene omkring disse. Som kunde hos MS Gruppen kan I desuden være sikre på, at den daglige rengøring tager udgangspunkt i den manuelle gennemgang fra udarbejdning af tilbuddet. Vi kan bidrage med moderne teknologier, der sikrer, at de enkelte opgaver løses på den bedste og mest optimale måde.

Vi tilbyder at løse alle typer af rengøringsopgaver.

Mange fordele med MS Gruppen
Med daglig rengøring fra MS Gruppen som leverandør får I et fagligt kompetent rengøringspersonale, der er trænet og uddannet i at udføre en lang række af forskellige typer af rengøringsopgaver. Vi har mere end 25 års erfaring med erhvervs rengøring, således er vores kvalitets- og serviceniveau helt i top!

MS Gruppen foretager naturligvis al daglig rengøring til tiden, således at ingen aftaler brydes, og at vi, som samarbejdspartnere, kan stole på hinanden. Som kunde hos os vil I tilmed få foretaget daglig rengøring med miljøvenlige rengøringsmidler af bedste kvalitet. På denne måde opnås et professionelt resultat.

Hvis du og din virksomhed kunne tænke jer daglig rengøring på et højt fagligt førsteklassesniveau, er I mere end velkomne til at kontakte MS Gruppen. Henvendelse kan både ske på telefon og mail. Ved skriftlig henvendelse garanterer vi besvarelse indenfor samme dag.

Ingen rengøringsopgaver er hverken for små eller store for MS Gruppen – ring til os i dag!