Vi tilbyder en lang række specialiserede rengøringsydelser.

Her kan du læse lidt mere om, hvad vi kan hjælpe dig med?

Abonnementsrengøring: Denne ydelse er den mest populære blandt vores kunder.
Med en fast rengøringsaftale et fast antal gange om ugen er du sikret en høj standard for rene og pæne omgivelser på din arbejdsplads.
Vinduespolering: Vi foretager en grundig vinduespolering af snavsede vinduer på jeres kontor, så vinduerne herefter står rene og klare, når solen skinner ind. Vi anvender avancerede teknikker og miljøvenlige produkter.

Tæpperens: Vi har mange års erfaring med effektiv rengøring af beskidte og støvede tæpper, hvor disse er gulvbelægninger. Vi kan her tilbyde støvsugning, pletfjernelse og dybderensning, som fører til et rent tæppe.

Grundig gulvoprensning: Vi foretager også oprensning af trafikkerede, hårde gulve. En gulvoprensning sikrer en ny glød i gulvene, så tidligere ‘gangbaner’ ikke ses. Vi tilbyder at levere en prøve, så du kan se effekten, inden du bestemmer dig. Prøven foretages på et lille område og kan gennemføres på kort tid.

Polishbehandling: Vores professionelle rengøringspersonale påfører dit gulv et nyt lag af polish for at højne udseendet og beskytte gulvet mod slid. Denne ydelse leveres typisk til gulve af linoleum eller vinyl.

Hovedrengøring: Hvis du ønsker at få rengjort steder, som normalt ikke bliver rengjort i det daglige, kan vi også tilbyde en egentlig hovedrengøring – f.eks. i særlige højder, bag radiatorer og reoler, bag printeren i kopirummet eller et helt fjerde sted.

Kontakt MS gruppen for en snak om rengøring på din arbejdsplads.

Ring til 40 91 22 23