Erhvervsrengøring Gentofte

Vil du gerne være sikker på, at der bliver taget godt hånd om rengøringen af jeres virksomhed eller institution omkring Gentofte? Så er MS Gruppen et godt valg. MS Gruppen er et professionelt rengøringsfirma, og vi sætter en ære i at leve op til vores kunders forventninger. MS Gruppen ligger i Roskilde ikke langt fra områder som Gentofte, og her får du en samarbejdspartner, som har fokus på kvalitet. Hos MS Gruppen varetager vi gerne erhvervsrengøringen for din virksomhed eller institution i Gentofte. Vi har gennem årene fået en bred erfaring med forskellige kundegrupper, hvilket i dag har givet os kompetencerne til at sikre erhvervsrengøring af høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at ringe til MS Gruppen for spørgsmål, tilbud eller for at høre mere om vores services. Du kan også sende en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Erfarne medarbejdere

Hos MS Gruppen har vi nøje udvalgt vores medarbejdere, så vi sikrer, at de er erfarne og kompetente til at udføre opgaverne. Vores medarbejdere gør altid en indsats for at udføre et stabilt og grundigt stykke arbejde. Vores fokus er at leve fuldt ud op til vores kunders forventninger, så vi skaber stabile, gode og langvarige samarbejder. Det ser vi, som nøglen til en god forretning. Alle vores kunder, store som små, bliver mødt med samme engagement og krav til kvaliteten, og derfor er du sikker på en rengøring af høj kvalitet hver gang.

Vi tilbyder følgende erhvervsrengøring i Gentofte

Hos MS Gruppen kan vi tilbyde en række services, og vi skræddersyr meget gerne vores services, så de passer til netop jeres ønsker og behov.

Hos os kan du få hjælp til:

  • Daglig rengøring
  • Vinduespolering
  • Håndværker-rengøring
  • Tæpperens
  • Polishbehandling af gulve
  • Oliering af trægulve

Vores ydelser

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte MS Gruppen for spørgsmål, tilbud eller en uddybning af vores services. Vi tager os meget gerne tid til en uforpligtende snak med dig om jeres ønsker og behov, så vi kan tilbyde jer den bedst mulige løsning.

Ring til 40 91 22 23

MS gruppen er beliggende i Hvedstrup ved Roskilde, men vi varetager også gerne din erhvervsrengøring i Gentofte eller andre dele af Københavnsområdet.