Så snart der er nået til enighed mellem kunden og MS Gruppen om erhvervsrengøring , startes der på planlægningen af selve opstarten. Det er et helt kapitel for sig selv, da det er i denne fase at grundlaget for et godt og tillidsfuldt samarbejde, både mellem kunde og leverandør men i særdeleshed også mellem MS Gruppen  og vores medarbejdere.

Vi bruger KUN eget personale til overenskomstmæssig løn. MS Gruppen bruger IKKE underleverandører.

MS Gruppen bruger meget tid og resurser på at finde de rigtige medarbejdere, til den pågældende kunde, fra første færd. Når det er på plads, bliver medarbejderne grundigt instrueret og undervist i korrekt brug af de midler og metoder MS Gruppen anvender. En detaljeret arbejdsplan er en del af medarbejdernes ”værktøj” så medarbejderne ved lige præcis hvordan de skal løse opgaven.

De første 3-4 gange hos kunden er samtlige medarbejdere ”godt klædt på”, i form af en ”coach” der går sammen med dem under hele forløbet, således sikre MS Gruppen  at den enkelte medarbejder ikke står mutters alene den første dag. MS Gruppen ved at såfremt medarbejderne blot bliver sat i gang, og ”kastet ud i opgaven” vil de hurtigt finde opgaven uoverskuelig, og en ”skævvridning” er allerede, efter få dage, i gang.

Såfremt du som potentiel kunde, sidder tilbage med uafklarede spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte MS Gruppen. I den forbindelse er det også relevant at gøre opmærksom på at vi ALTID er til at få fat på, stort set uanset tidspunktet for henvendelsen.